FORGOT YOUR DETAILS?

Vizualne komunikacije, produkcija, multimedia!

PROPONO d.o.o. multimedia Split

Obratite nam se s Vašom potrebom! 

Općenito se bavimo multimediom, prezentacijama, izrađujemo internet stranice, digitalna foto video produkcija, te grafički dizajn i priprema za print. Posjedujemo profesionalnu opremu za snimanje i fotografiranje, a najnovije u ponudi je snimanje i fotografiranje iz zraka. Multimedia je zajednički naziv za medije koji kombiniraju više pojedinačnih medija, da bi se stvorila jedna cjelina. U običnom govoru multimedia najčešće znači interaktivni kompjuterski projekt u kojem se koristi video, tekst i zvuk, kao što su npr. interaktivne prezentacije.

 

ZAŠTO PROPONO MULTIMEDIA ?

Pogledajte naše referntne radove.

Saznaj više +

Profesionalnost

Svakom zadatku pristupamo profesionalno te odgovorno ispunjavamo sve kriterije i prethodne dogovore

Brzina

U svijetu multimedije brzina ima ključnu ulogu u poslovanju te mi sve naše obveze ispunjavamo u najkraćem mogućem roku.

Dostupnost

Komunikacija je ključ ka većini uspijeha te smo uvijek dostupni za sve upite i zahtjeve svim našim trenutnim i budućim klijentima.

Kreativnost

Kreativan tim mladih i iskusnih djelatnika i suradnika osigurava jedinstvenost naših multimedijalnih uradaka.

NAŠE USLUGE :

Foto / Audio / Video produkcija

Usluge profesionalnog fotografiranja / Sony a7s II / snimanje i postprodukcija audio video materijala. Finalne snimke isporučujemo u raznim formatima i na Internetu. Kao agencija za marketing i promidžbu i dugogodišnji partneri, posredujemo pri emitiranju produciranih audio spotova na Radio Dalmaciji, jedan od najučinkovitijih oblika oglašavanja.

Foto produkcija | Audio produkcija| Video produkcija

Internet / Web design / Web hosting

Izrada internet stranica za Vašu tvrtku ili proizvod, možda web trgovina, dizajniramo i sustavno izradjujemo stranice bilo da se radi o unikatnom dizajnu ili po gotovim CMS rješenjima. Usluge smještaja internet stranica na bitan je segment pri izradi prezentacije, te Vam nudimo Linux i windows servere.

Internet| Web dizajn | Web hosting

Grafički dizajn / Print

Grafički dizajn zahtjeva jedan poseban proces ukoliko se radi o unikatnom dizajnu, nudimo usluge grafičkog dizajna od logotipa i posjetnica do izrade knjige standarda itd. u suradnji s našim poslovnim partnerima nudimo i usluge digitalnog printa.

Grafika i print

Media / Marketing / News

Marketing je dosta složen i zahtjevan posao koji zahtjeva ulaganje i kontinuitet samog oglašavanja, bilo da se radi o digitalnom ili tiskanom oglašavanju, kao agencija za promidžbu i marketing u suradnji s medijskim partnerima nudimo usluge oglašavanja na raznim medijima (radio, TV, Internet, novine...)

Media Marketing

Internet TV

Internet televizija je medij novog doba, globalna prisutnos postaje potreba u modernoj ekonomiji a naš tim je ovdje da Vas bezbolno provede kroz cijeli proces. Nudimo usluge live streaminga te integraciju arhive video snimaka na vašem portalu. Koristimo vlastitu infrastrukturu ili po želji klijenata koristimo Youtube, Vimeo te ostale popularne servise za razmjenu Video sadržaja. Naša platforma koristi HD Html5 video koji se može reproducirati na svim uređajima s internet vezom. S našim uslugama video produkcije, internet televizija je idealan način da istaknete svoj event, brend, projekt… Sagradite globalnu publiku koristeći najmoderniju tehnologiju. Cijeli proces od snimanja, postprodukcije, emitiranja, arhiviranja, brendiranja te stvaranja vašeg portala je u Našim iskusnim rukama. U radu se koristimo s Canon i Black Magic profesionalnom opremom.

Internet TV

TOP
UA-58858106-1