FORGOT YOUR DETAILS?

PREV
NEXT

Profesionalnost, iskustvo, profesionalna oprema. Snimanje, postprodukcija, kolor korekcija.

VIDEO PRODUKCIJA

Profesionalna video produkcija, snimanje, video montaža, kolor korekcija.

KAMERE SONY A7S II

KAMERE SONY A7S II

Inovativna Sony a7s II kamera, 35 mm CMOS senzorom uparena sa BIONT X procesorom nevjerovatnim dinamičkim rasponom i niskom raziniom šuma.

INOVATIVNI DJI INSPIRE 1

INOVATIVNI DJI INSPIRE 1

Sofisticirani quadcopter DJI Inspire 1 omogućit će vam profesionalne snimke i fotografije visoke kvalitete kao da ste ih snimali iz helikoptera.

DJI RONIN STEADYCAM

DJI RONIN STEADYCAM

Elektronska stabilizacija slike u 3 osi, kompaktan, lagan i vrlo jednostavan za korištenje. Ronin-M daje vam ono što svaki filmaš sanja: sloboda.

ZOOM H6 AUDIO REKORDER

ZOOM H6 AUDIO REKORDER

Zoom-ov profesionalni snimač zvuka H6 Vam daje sve što Vam je potrebno za snimanje kvalitetnog audio zvuka.

NOVO U PONUDI - 4K REZOLUCIJA SNIMANJA

Atomos SHOGUN 4K VIDEO RECORDER / Sony a7s

Za snimanje video materijala koristimo se profesinalnim Sony kamerama Alpha A7s II i dodatnim pomagalima za stabilizaciju slike (kran, slider, stedaycam...) Ponudu smo proširili sa 4K rezolucijom i to sa profesionalnim eksternim snimačem tvrtke Atomos SHOGUN. Za snimanje zvuka koristimo profesionalne snimače tvrtke Zoom.

Novo u ponudi - snimanje iz zraka - DJI Inspire 1

Snimkama iz zraka dobijate drugačiju perspektivu i Vaša će destinacija izgledati sasvim drugačije nego sa zemlje. Panoramske snimke iz zraka otkrivaju apsolutno sve ljepote, bilo da se radi o snimanju videa ili fotografiranju. Ova se napredna tehnologija može iskoristiti i za bilo koji drugi događaj, razni eventi, snimanje vjenčanja, promotivnog spota ili prirodne ljepote. Hrvatska obiluje prirodnim ljepotama koje su istražene, zanimljive, privlačne, ali uvijek postoji mogućnost da se prikažu u sasvim novom izdanju, koje će dodatno privući goste, turiste, posjetitelje. Panoramski letovi iz zraka ili fotografija snimljena sa stotinjak metara visine obuhvatit će apsolutno sve i neće izgledati obično nego sasvim posebno.

Kakvu tehnologiju koristimo za snimanje videa i fotografija iz zraka?

Letjelice koje koristimo nisu igračke nego profesionalni quadcopteri tj. dronovi opremljeni GPS navigacijskim sustavom, žiroskopom te troosnom elektronskom stabilizaciom slike, kako bi se izbjegle bilo kakve neželjene devijacije i distorzije snimljenih video materijala ili fotografija. Kamere koje koristimo su proizvedene isključivo za ovu namjenu, povetane video linkom tako da u svakom momentu imamo uvid u snimku iz zraka, fotografije su visoke rezolucije, video nudimo u 4K, Ultra HD, HD rezoluciji.

PROFESIONALNOST I ISKUSTVO

PROFESIONALNOST I ISKUSTVO

Profesionalna i iskusna ekipa s višegodišnjim iskustvom.

ATOMOS SHOGUN 4K

ATOMOS SHOGUN 4K

Profesionalno 4K oružje za profesionalne 4K kamere.

SNIMANJE I FOTOGRAFIRANJE IZ ZRAKA

SNIMANJE I FOTOGRAFIRANJE IZ ZRAKA

Profesionalno snimanje i fotografiranje iz zraka Inspire 1.

SNIMANJE I FOTOGRAFIRANJE IZ ZRAKA

Saznajte više o opremi kojom se koristimo za snimanje i fotografiranje iz zraka.

Jole - Remek djelo

Jole - Pijanica nisam

Matko i Brane

Hotel Split official video

COX bar - party

Klapa Cambi - Kamena

Official Movie WTA BOL OPEN 2016

URAGAN dance & entertaiment

Klapa Kaše - Tamo di brnistra cvate

internet stranice, mobilne aplikacije, google karte, video produkcija, audio produkcija, grafički dizajn, fotografija, cms, seo, marketing, socijalne mreže, facebook, twitter, google +, youtube, vimeo, flickr...
TOP
UA-58858106-1