FORGOT YOUR DETAILS?

SEO optimizacija

DRUŠTVENE MREŽE

Ad Words kampanje

SEO optimizacija

DRUŠTVENE MREŽE

Ad Words kampanje

PREV
NEXT

Internet marketing, SEO, Ad Words, Društvene mreže.

Nakon izrade stranica, slijedi optimizacija za sve najvažnije internet pretraživače

SEO – Search Engine Optimization

SEO_optimizacija_internet_stranica_proponoPrilagodbom strukture, sadržaja, načina kodiranja, imena dokumenata, korištenjem ključnih riječi na internet stranici, učinit ćemo da Vaše web stranice budu visoko pozicionirane na pretraživačima kao Google, Yahoo. Osnovni cilj svake web stranice je da bude pronađena osim po svom imenu i po ključnim riječima koje opisuju njenu djelatnost te da po tom principu bude pozicionirana što bolje, po mogućnosti na prvoj stranici pretraživača, a još bolje od toga je samo prvo mjesto na prvoj stranici npr. Google ili nekog drugog pretraživača.

SEO ili Search Engine Optimization ili prevedeno na hrvatski optimizacija za tražilice!

SEO optimizacija i njena važnost u internet marketingu!

seo_optimization_iconDanas kada smo zasipani mnoštvom informacija i marketinških poruka od strane svih medija jedan se već duže izdvaja kao najbitniji, a to je internet, jer vjerujte više posjetitelja i mušterija će vam donijeti prva stranica Google nego reklama srednje jakosti na nacionalnim televizijama.  Zašto je tomu tako? Iz jednog jedinog razloga, a to je zato što sve veći dio ljudi sve bitne stvari koje ih zanimaju odlaze provjeriti na internetu i zato web stranice koje su na početnim pozicijama imaju daleko veću korist od ovakve vrste marketinga negoli što bi to imale oglašavajući se u drugim medijima!  Stoga svima koji žele imati uspjeha od svoje web stranice preporučujemo da koriste usluge SEO optimizacije jer je to daleko najbrži i najbolji način da „zasjate“ na vrhu Google rezultata pretraživanja, a s time najbolje predstavite usluge koje nudite putem Vaše web stranice!

Istaknite svoje proizvode ili svoju stranicu putem Google plaćenih oglasa.

AdWords sustav

adwordsU suradnji s Vama izrađujemo reklamnu kampanju te oglašavamo ciljanoj publici. AdWords je najpopularniji i najveći sustav oglašavanja putem interneta. Neprikosnovena integracija sa Google Search garantira da će baš Vaš oglas biti prikazan u uvijetima koje vi želite. Fleksibilno financiranje osigurava savršeno uklapanje u Vaš buđet. Nemojte kaskati za drugima, naš stručni tim je tu da vam pomogne na svakom koraku!

Iskoristite megapopularnost najveće svjetske društvene mreže.

Facebook oglasi

Facebook_advertising

U današnje doba marketing se uvelike oslanja na Facebook, jednostavnost integracije, neograničen doseg, interakcija su samo neke od prednosti oglašavanja na facebooku. Osigurajte posjete vašoj stranici, skupljajte likeove, budite na pravom mjestu u pravo vrijeme.

KONTAKT INFO

Gradišćanskih hrvata 9, 21000 Split, HR

+385 21 89 97 59
+385 91 584 83 01

propono@propono.hr
www.propono.hr

Pratite nas

5894

Pratite nas

2374

Dodaj nas u krugove

3841
TOP
UA-58858106-1